április 01, 2010

KATI SZELET, KISKÜRTÖS, KENYÉR...













...volt a sorrend a sütésben, az előkészítés ellenkező sorrendben történt. Most sül a bárány hús, nálunk ez hagyomány húsvétban bárány sültet fogyasztani. Ha több mindent sütök szeretem előkészíteni és sütni egyiket a másik után, így időt is takarítok és a sütő is kevesebbet fogyaszt mivel csak egyszer kell előmelegíteni.
A receptekkel majd jövök egy másik bejegyzésben, a kati szelet egy régi sütemény, a kiskürtös ez amiről a blog kapta a nevét ( valamikor nagy mennyiségben sütöttem így ünnepek táján, rendezvényekre, menyegzőkre, rendelésre meg stb) tettem egy pár fázis fotót szóval kell némi felszerelés hozzá, de nem nagy dolog.
Aztán majd szombaton festünk tojást is hagyma hajjal csakis hagyma hajjal:) sikeres sütés főzést kívánok mindenkinek:)




3 megjegyzés:

  1. Koszonom viszont neked is Johanna.Nagyon jol nez ki minden!

    VálaszTörlés
  2. Na a kurtosodre Rebeka szivesen be ugrana. Oda va erte.Jo sute-fozest. Es aldott unnepet.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Piroska, varunk szeretettel! Kiskurtosre is:)
    Remelem Iri veled is talalkozok egyszer, ha az UR akarja es elunk:)

    VálaszTörlés